Iată ce spune şeful poliţiştilor care i-au săltat permisul lui Claudiu Manda!

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, a rămas pieton pentru 90 de zile. A gonit cu 125 km/h în localitate, a fost prins de radar, iar polițiștii i-au luat permisul. Marian Popescu, șeful Poliției Rutiere Giurgiu, este mulțumit de cum au reacționat subalternii săi.

Luni, în jurul orei 15.30, poliţiştii l-au prins, în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pe Claudiu Manda, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu viteza de 125 de kilometri pe oră. Adică cu 75 km/h peste viteza legală.

Deși a încercat să le spună oamenilor legii că este șeful Comisiei de Control SRI din Camera Deputaților și că are treabă, oamenii legii nu au stat la discuție și l-au amendat cu 1.305 lei.
În pus, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă şedinţa Senatului şi ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă ştia Poliţia că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliţia Română că s-a comportat aşa”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Marian Popescu, șeful Poliției Ritiere Giurgiu, spune însă că polișiștii au acționat legal și că s-au comportat civilizat.

”Polițistul și-a făcut treaba, indiferent despre ce conducător auto a fost vorba. Și el este tot un om. Atât polițistul, cât și șoferul s-au comportat civilizat. Polițiștii noștri nu lucrează sub presiune. Șoferii trebuie să fie conștienți de faptul că viteza este principala cauză a celor implicați în accidente și sunt foarte mulți care încalcă viteza legală. Într-o lună, polițiștii au suspenadat în Giurgiu până la 300 de permise. Șoferii și motocicliștii au circulat cu viteze între 155 și 201 km. Nu se gândesc ce li s-ar fi putut întâmpla dacă la viteza aia le ieșea o pisică sau un câine în față. Și mă refer acum, în principal, la motocicliști. Poliția deranjează pe toată lumea, nimeni nu te poate iubi când aplici legea”, a declarat pentru Click! comisarul-șef Marian Popescu.

Acesta a ținut să infirme și știrea care s-a vehiculat potrivit căreia polițiștii care l-au sancționat pe Claudiu Manda ar fi făcut parte din dispozitivul format special pentru a-i deschide calea.

(click.ro)

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*