Are 57 de ani şi spune că ştie care e secretul tinereţii veşnice: numai prospătură!

Multi o numesc ‘bunicuta’ pe femeia de 57 de ani, dar afacerista nu este nici pe de parte la acea varsta. Cel putin nu mental, pentru ca e mai activa ca multe tinere!

Femeia de 57 de ani se numeste Gaynor Evans si sustine ca s-a culcat cu peste 200 de tineri barbati. Ea a descoperit secretul tineretii vesnice in acest mod surprinzator, fiind de parere ca nu se va mai intoarce vreodata doar la un singur partener amoros!

Mai mult, originara din Marea Britania, aceasta a povestit ca are si o anumita regula cand vine vorba de iesit la intalniri. Niciodata nu se vede cu barbati care sa aiba 30 de ani sau sa fie trecuti de aceasta varsta. Asa spune ca se mentine mereu tanara, desi multi s-au grabit sa ii critice stilul de viata ceva mai neconventional.

Cand vine vorba de relatii intime, Gaynor Evans este foarte selectiva. Totul desi abia divortase de cel de-al doilea sot al sau, cand a inceput sa iasa la astfel de intalniri cu barbati foarte tineri. Ea este de parere ca a descoperit cum sa se mentina tanara, in acest mod, si spera ca va atinge o varsta cat mai ridicata, datorita sexului.

Chiar daca a fost aspru criticata, mai ales ca multi dintre cei cu care se culca ar putea sa ii fie copii, nu tine cont de parerile altora. Britanica a mai marturisit ca pe cei de peste 30 de ani nici macar nu ii baga in seama! Pana in prezent, femeia de 57 de ani s-a culcat cu peste 200 de barbati si spune ca astfel e foarte fericita. Pastila anti-imbatranire care promite viata pana la 150 de ani

Pentru femeia din Marea Britanie, totul a inceput in anul 2010, cand a trecut prin al doilea divort din viata ei. Alte femei ar fi fost devastate, dar Gaynor Evans si-a revenit total si a trecut peste deceptia in dragoste. In doar cateva luni, ea a constatat ca tinerii sunt ceva mai buni la pat fata de barbatii pe care ii considera cu experienta. „Este secretul care ma mentine tanara. Dorinta mea sexuala nu a scazut niciodata si nu am un singur iubit. In acest moment intretin relatii cu trei tineri”, a povestit femeia de afaceri.

Originara din Londra, afacerista de 57 de ani se simte ca la prima tinerete! „Desi am aproape 60 de ani, ma simt ca la 30! Nu imi voi cere scuze pentru faptul ca sunt o femeie prolifica. Este un stil de viata si sunt fericita cu alegerile mele”, a mai adaugat Gaynor Evans. Din casatoriile anterioare, ea are 4 copii si spune ca ei o incurajeaza mereu sa faca ceea ce simte.

(ciao.ro preluare thesun.co.uk)

Trimiteti mai departe