Primăria Iaşi, gazdă a unei adunări electorale a ProRomânia!

Încercările primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica, de a-şi găsi un vehicul electoral pentru ”localele” de anul viitor, continuă!

Diferenţa faţă de trecutele încercări, despre care presa ieşeană a vorbit la timpul cuvenit, este că acum lucrurile se fac pe faţă. Şeful municipalităţii ieşene a anunţat azi, la finalul unei conferinţe de presă, că sîmbătă, la ora 12, sala mare a Primăriei Iaşi va găzdui o întîlnire a publicului ieşean cu comisarul european Corina Creţu. Distinsul politician se află pe un loc potenţial eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare din partea ProRomânia, formaţiune politică a fostului prim-ministru Victor Ponta. ”Întîlnirea va purta numele de ”Raport” , pentru că asta va fi. Corina Creţu va spune ce a făcut în ultimii 5 ani pentru România. Ce a fost bun, ce a fost rău, ce a depins de ea, ce nu, ce a depins de UE, ce a depins de guvern.” a spus Chirica.

Primarul Iaşului a mai anunţat că va şi el prezent la întrunire şi va da şi el raportul cetăţenilor Iaşului despre ce a făcut şi ce nu.

Ca o veritabilă adunare electorală, conferenţiarii vor accepta şi întrebări venite din public. Chirica mai spus că adunarea nu ar trebui să depăşească două ore, dar dacă va fi nevoie se va depăşi această limită de timp.

Trimiteti mai departe