DIICOT îi rade mandatul de europarlamentar lui Ludovic Orban!

Cine spunea că procurorii sînt ”tabarles” doar pe social-democraţi trebuie să ia un pic aminte la ziua de azi. Tocmai ce o decizie a DIICOT a tulburat tare de tot apele în PNL, mai precis ordinea în lista pentru europarlamentare. Dosarul Vioricăi Dăncilă, acuzată de liderul(n-am ce face, trebuie să-i spun aşa!)PNL Ludovic Orban a fost clasat. Fapta nu există, lucru ştiut de o ţară întreagă chiar din ziua turnătoriei(unii îi zic denunţ!) lui Orban la adresa prim-ministrului în exerciţiu.Că a făcut-o pe persoană fizică sau nu, denunţul calomnios al lui Orban(aşa se cheamă cînd acuzi pe cineva fără probe!) se va răsfrînge asupra întregului PNL, care, la momentul respectiv nu a găsit de cuviinţă să-l tragă un pic de mînecă pe Orban şi să-l întrebe, în particular, nu pe sticlă, ”bă, eşti cu capul?”.

În urma deciziei de azi a procurorilor DIICOT, duşmanii lui Orban din PNL vor scoate capul, iar poziţia lui Orban de preşedinte PNL ca şi viitorul său politic vor fi puternic ameninţate. Şi cînd te gîndeşti că Orban tocmai se pregătea să-şi găsească şi el un job relaxant, la Bruxelles,parlamentar european pe o căruţă de bani lunar, ca să nu mai fie nevoit să presteze la nuşce firmă zice el de prin România.

De abia de acum să vezi bătaie pe poziţiile fruntaşe ale listei PNL pentru Bruxelles! Şi parcă începem să înţelegem şi revenirea bruscă în politică a lui Crin Antonescu, îmbălsămat frumos, frizat, ferchezuit, de parcă se ştia că Ludovic va primi în scurt timp o grea lovitură. Oare chiar se ştia? Întrebăm şi noi aşa, într-o doară!

Trimiteti mai departe