Maricel Popa acuză PNL Iaşi de sabotaj ”la toate nivelurile” administraţiei judeţene!

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, a acuzat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că opoziţia liberală îi sabotează demersurile legate de dezvoltarea judeţului.”Ni se pun tălpi şi frîne la toate nivelurile, nu numai de către parlamentarii şi aleşii locali sau judeţeni ai PNL. Şi funcţionărimea liberală face tot ce poate ca să bolcheze circuitul administrativ. Majoritatea funcţionarilor sînt liberali, că doar Adomniţei nu a făcut 60 de angajări la CJ în timpul scurtului său mandat fără să ştie pe cine angajează.Unii dintre funcţionari sînt de bună de credinţă, dar alţii respectă cu stricteţe ordinele venite pe unitate.” a spus Popa.

Preşedintele CJ Iaşi a organizat întîlnirea cu presa de astăzi, conform propriilor declaraţii, pentru a răspunde atacurilor lansate de liberalii ieşeni în săptămîna trecută. ”Am fost atacat peste tot, în presă, la televiziuni, pe facebook. Pînă şi senatoarea Scântei m-a atacat, deşi ea îşi aminteşte de Iaşi doar în rarele ocazii în care trece pe aici şi nu a depus pînă acum nici un proiect în Parlament care să fie în beneficiul municipiului sau judeţului.” a mai spus Maricel Popa.

Fruntaşul social-democrat a apelat la cifre şi statistici pentru a răspunde acuzelor lansate de PNL Iaşi. ”În vremea lui Adomniţei s-au modernizat 21 km de drumuri în judeţ. Acum avem în lucru 300 km, prima 100 km avînd la dispoziţie fondurile guvernamentale necesare. Cînd am venit ca preşedinte la CJ aveam în judeţ 187 de şcoli fără apă şi cu WC în curte. Acum toate aceste şcoli sînt în lucrări de modernizare.În cei doi ani de mandat am adus la Iaşi 600 de milioane de euro, fonduri europene şi guvernamentale, şi vreau ca la sfîrşitul ciclului de 4 ani suma să fie de cel puţin un miliard de euro.” a spus Popa.

Concluzia preşedintelui CJ la atcurile liberalilor a fost scurtă şi tranşantă.” Nu este important dacă se face sau nu se face. Pentru liberali este important doar să nu facă Popa.”

Trimiteti mai departe