Iată unde îşi fac vacanţa parlamentarii de Iaşi!

După ce au combătut de-a lungul a aproape şapte luni(sesiunea extraordinară included!) aleşii noştri din legislativul ţării şi-au luat vacanţă. Ţinînd cont că la reluarea sesiunii parlamentare se anunţă lupte pe baricade, nu alta, este evident că deputaţii şi senatorii noştri trebuie să-şi găsească un loc unde să-şi reîncarce bateriile. Asta a fost şi întrebarea care le-am adresat-o. Unde vă veţi petrece concediul? Nu au răspuns toţi, că de, poate tocmai sufereau de o criză de sciatică în momentul SMS-ului trimis de noi, şi, după cum ştiţi, recupererea după această gravă afecţiune durează. Noi prezentăm aici doar pe cei care au decis să rupă ceva din preţiosul timp dedicat propăşirii neamului şi să ne răspundă.

Marius Bodea, deputat PNL ”Eu mi-am făcut deja vacanţa pe anul acesta. Am fost patru zile în insula Thassos, în Grecia şi , apoi, alte trei zile pe litoralul nostru, la 2Mai. La 2 Mai merg an de an de aproape două decenii.”

Adrian Pănescu, senator PSD ”Din păcate, îmi petrec concediul acasă şi în spital.Am avut cîteva probleme de sănătate şi sper ca pînă în septembrie să le rezolv.”

Iulia Scântei, senator PNL ”În Iaşi” (aşa, sec!)

Silviu Macovei, deputat PSD ” Voi pleca atît la mare, în staţiunile Venus şi Olimp, cît şi la munte, în Apuseni şi în Maramureş.”

Costel Alexe, deputat PNL ”Voi pleca cu familia cîteva zile prin ţară.”

Camelia Gavrilă, deputat PSD ”Vacanţa parlamentară pentru mine înseamnă, în lunile iulie şi august activitate în teritoriu, audienţe la cabinet, dar şi două momente de răgaz şi relaxare alături de familie. Un sejur în insula Rodos(marea este sinonimă cu starea de vacanţă şi nostalgie a copilăriei) şi unul în Bucovina, tărîm al munţilor, al istoriei şi al unui firesc periplu spiritual la mănăstiri de suflet, etape de care toţi avem nevoie în răstimpuri.” (cam poetică doamna, de te întrebi ce caută în Parlament-n.r.)

Vasile Toma, senator PSD ”Am fost cîteva zile în Cipru, într-o staţiune mai ieftină şi mai primitoare decît cum e pe litoralul românesc, şi atît pe vara asta.”

Trimiteti mai departe