Romeo Vatră , liberalul cu gîndire nazistă

Cîtă ură în societatea noastră. Români care împroașcă cu rahat alți români. În special pe facebook. O groază de neica-nimeni, dar care se cred mari valori, îi spurcă așa cum le vine la gură pe toți restul. Restul,adică, pe aceia care nu gîndesc ca ei. Pulimea, jegoși, vite,analfabeți, suboameni, sînt doar cîteva dintre epitetele cu care elitele de pe facebook,elite autoproclamate și extrem de mîndre de valoarea lor, nedovedită niciunde, îi gratulează pe ceilalți români. Cu ce au greșit ăștialalți, delict de opinie. Nu gîndesc ca ei.Iar în așa situație e clar că sînt proști bîtă,niște oligofreni, ia acolo.

Că sînt oameni care nu-i înțeleg pe ceilalți semeni ai lor, nu-i o noutate. Că nu există doi oameni care să gîndească exact la fel, e un lucru binecunoscut. Că oamenii se spurcă între ei, iar e știut.Asta este, n-ai ce-i să-i faci.

Dar cînd unii politicieni,fie ei și locali, adică a șaptea spiță la căruță, arată ură față de cei cărora încearcă să le conducă destinele, deja e grav.

Romeo Vatră, liderul grupului liberal din CJ Iași, într-o postare pe facebook,făcută sîmbătă,în ziua în care un număr de simpatizanți PSD au plecat la mitingul de la București, spune că,așa, aerul în Iași devine mai respirabil.
Dacă tu crezi,că pe vremea asta călduroasă. a sta lîngă cele 150 de kilograme ale tale înseamnă aer respirabil,te
înșeli.

Oricum, Vatră aduce în discuție o problemă importantă pentru ieșeni,calitatea mediului.Deci,conform spuselor sale, lipsa din Iași a celor care susțin PSD ar face aerul mai respirabil. Propuneți și măsuri. Îi împușcați, îi gazați, îi spînzurați, îi ghilotinați sau cum. Că doar , în absența lor,aerul devine mai respirabil. Spune,spune pînă la capăt, nu te opri la mijlocul drumului.

Bă, nazistule, bă.

Trimiteti mai departe