Ziarist ieşean bătut la un eveniment organizat de PNL Iaşi!

În Iaşi delictul de opinie poate fi pedepsit drastic! De exemplu, cu un pumn în cap!

Conform relatărilor jurnalistului Dan Coţcaru, o filmare a acestuia preluată şi difuzată de posturi naţionale de televiune a fost cauza unui incident grav petrecut cu doar cîteva minute înaintea unui eveniment organizat de PNL Iaşi, la care a participat şi preşedintele partidului Ludovic Orban.

”Stăteam la intrarea în Sala Vivaldi din complexul Palas, unde urma să se desfăţoare conferinţa ”Calea liberală”. În sală se adunaseră aproape 40 de oameni. La un moment dat s-a îndreptat spre ieşire Marcel Zegan, membru al conducerii PNL Iaşi şi preşedintele organizaţiei de pensionari. Cînd a ajuns în dreptul meu mi-a dat un pumn în barbă zdravăn, după care mia- spus că ”data viitoare îţi rup capul”, după care a ieşit. Nu mi-am pierdut echilibrul, dar lovitura a fost foarte puternică. Cred că toţi din sală au văzut scena. Motivul cred că este o filmare pe care am făcut-o luni la parchet, unde urmau să dea declaraţii liberalii care au acceptat-o pe lista de candidaţi pe Iulia Scântei. Am avut atunci un schimb de replici cu el, dar în limitele normalului.” a povestit Coţcaru.

Ziaristul ieşean a reclamat incidentul la Poliţie. Coţcaru a mai spus că urmează să ia legătura cu avocatul său pentru a stabili exact ce va face în continuare.

Contactat telefonic , preşedintele PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, a spus că nu cunoaşte nimic despre incident, dar se va informa şi îşi va preciza poziţia ulterior.

Trimiteti mai departe

2 Comments

  1. Am mers anul trecut la sediul ALDE piata unirii sa vorbesc cu responsabili despre o eventuala practica universitara. Era Dn. Coţcaru acolo, statea la un vin si o tigara cu femeia de la birou.
    M-au imbatat, eram si nemancat, mi au convins sa ma conectez de pe computerul biroului pe contul meu facebook pentru un motiv futil (sa i arat poze de concerte, ceva de genul), dupa care au trimis poze comprometante nevestei unui (presupun) adversar politic. Da, de pe contul meu, fara sa-mi cere acordul. Daca ai astfel de metode mereu, Dan, ti ai meritat pumnul. Parerea mea. Fiecare cu vaginul masii.

Comments are closed.