Şi ce dacă doamna profesoară are 53 de ani şi elevul doar 16? Dragostea nu ţine cont de vîrstă!

Deborah Lowe, o profesoară de 53 de ani, este acuzată că făcut sex cu un elev de 16 ani. Adolescentul are acum 18 ani și susține că femeia i-a distrus viața și că i-a fost foarte greu să scape de ea. Profesoara a dezvoltat o adevărată obsesie față de băiat și îi trimitea scrisori în care se semna „Curva”. Unul dintre bilețele a fost găsit chiar de mama băiatului, care a descoperit în felul acesta aventura amoroasă dintre cei doi.

Tânărul și-a pierdut locul de muncă, după ce cazul a fost extrem de mediatizat în Marea Britanie. Deborah Lowe, mama a doi copii, a întreținut relații sexuale cu elevul ei, pe când era profesoară la o școală din Anglia. Tânărul susține că au început să aibă periodic parte de „partide de sex sălbatic”, pe când el avea doar 16 ani”.

„Mi-a distrus viața. Mi-am pierdut job-ul. Mi-a distrus orice relație pe care o aveam și mi-a ruinat reputația. Îmi doresc să nu mă fi încurcat niciodată cu ea”, a declarat adolescentul pentru tabloidul britanic The Sun.

Relația lor a fost descoperită de mama tânărului, care a găsit o scrisoare semnată „Curva”. Femeia nu a stat nicio clipă pe gânduri și a denunțat-o pe profesoară la poliție. Deborah Lowe a recunoscut în fața judecătorilor că a întreținut relații intime cu el, dar că aventura lor a început când el avea 17 ani. În felul acesta, conform legii britanice, ea nu a putut fi acuzată că a făcut sex cu un copil. Deborah Lowe a dat vina pe criza vârstei mijlocii pentru ceea ce a făcut și susține că regretă.

Tânărul susține că totul a început când s-a dus cu o problemă la profesoară, căutând ajutorul unui adult, iar ea a început să fie nefiresc de prietenoasă cu el. Deborah Lowe îi oferea dulciuri și mâncare și flirta mereu cu el. Cei doi au început să aibă o relație intimă la scurt timp după. Adolescentul susține că femeii îi plăcea să facă sex sălbatic și că uneori îl zgâria până îi dădea sângele. Mama lui a observat petele de sânge pe pat, dar el a mințit-o că s-a lovit în timp ce se juca cu niște colegi de școală. De asemenea, adolescentul a fost nevoit să mintă că a fost lovit de o minge te tenis, după ce Lowe l-a mușcat atât de tare încât i-a făcut o vânătaie mare pe corp.

„Doamna Lowe era foarte seducătoare. Era sălbatică în pat. Mi-a ordonat să îi spun curvă, în timp ce făceam sex! Se îmbrăca în tot felul de lenjerii foarte sexy. Uneori îmi aminteam de diferența de vârstă atunci când îi vedeam pielea lăsată de pe picioare. Dar eram un adolescent în călduri! Ce puteam să fac?”, a mai povestit tânărul.

Băiatul a blocat-o pe toate conturile de pe rețelele de socializare, după ce Deborah Lowe i-a cerut să fugă cu ea în Bali. Profesoara s-a supărat foarte tare și i-a trimis o scrisoare în care îl întreba: „Cu cine mai pot fi o curvă?”

(cancan.ro)

Trimiteti mai departe