Notarul tot notar! Senatorul Iulia Scântei cere să facem o solicitare în scris pentru a afla situaţia celor doi primari PNL condamnaţi penal!

Senatorul PNL de Iaşi Iulia Scântei refuză să ofere informaţii privind poziţia partidului referitoare la cei doi primari liberali din judeţ condamnaţi penal!

Un SMS cu întrebarea explicită care este poziţia PNL Iaşi în legătură cu primarii Gheorghe Ancuţa, Sireţel, şi Elena Curcudel,Mironeasa, a fost tratată cu flit de către senatorul Scântei.Ca răspuns ne-a fost oferit sfatul de a ne adresa în scris conducerii PNL Iaşi, recte deputatului Costel Alexe.

Solicitarea noastră venea ca urmare a unei conferinţe de presă susţinută în urmă cu două săptămîni de domnişoara senator Iulia Scîntei. În cadrul acesteia am pus aceeaşi întrebare din mesajul text prezentat. Răspunsul domnişoarei senator a fost că nu cunoaşte situaţia exactă, dar se va interesa şi ne va răspunde. Astăzi Iulia Scîntei pasează ”mortul” în grădina lui Costel Alexe.

Primarul PNL al comunei Sireţel, Gheorghe Ancuţa, a fost condamnat, în noiembrie trecut, la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu.Sentinţă definitivă.

Primarul PNL al comunei Mironeasa, Elena Curcudel, a fost condamnat, în primă instanţă, la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare.

Conform statului PNL, un ales local condamnat definitv este automat exclus din partid.

Conform aceleeaşi reglementări, un ales local condamnat este suspendat din partid pînă la clarificarea situaţiei sale juridice.

Deputatul Costel Alexe, preşedintele Organizaţiei Judeţene Iaşi a PNL, nu a răspuns la insistenţele noastre de a clarifica această chestiune.

P.S. Dacă nici Alexe nu scoate o vorbă, cui să ne adresăm domnişoara senator?

Trimiteti mai departe