Harabagiu mai prinde o şedinţă a CL ca viceprimar al Iaşului!

Social-democraţii ieşeni amînă decizia privind nominalizarea unui candidat pentru funcţia de viceprimar al municipiului Iaşi.

Şedinţa de Comitet Executiv Judeţean al PSD Iaşi de mîine, joi, 22 martie, nu va avea pe ordinea de zi şi un punct referitor la alegerea candidatului partidului pentru fotoliul de viceprimar al Iaşului. Conform surselor din partid decizia a fost amînată cîteva zile pînă la rezolvarea contestaţiilor şi plîngerilor făcute de Gabriel Harabagiu referitor la excluderea sa din partid. În aceste condiţii, este extrem de probabil ca apropiata şedinţă ordinară a Consiliului Local Iaşi să-l găsească pe Harabagiu în continuare în postura de viceprimar.

În ce priveşte preferinţa social-democraţilor pentru ocuparea funcţiei de viceprimar nu au apărut elemente noi. Lupta pentru nominalizare se va da tot între cei trei amintiţi de paltforma noastră într-un articol anterior:Paul Boişteanu, Florentin Ciubotaru şi Florin Boca.

Odată cu excluderea sa din PSD, Gabriel Harabagiu urmează să piardă şi calitatea de consilier local şi, implicit, pe cea de viceprimar. Alegerea înlocuitorului său fusese anunţată iniţial pentru şedinţa Biroului Politic Judeţean de la sfîrşitul săptămînii trecute.

Trimiteti mai departe