Bujie, românul condamnat pe viaţă în Cambodgia, spune cam cum e viaţa pe acolo!

Adrian Cătălin Varadi, zis bujie ispăşeşte o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă în Cambodgia. Românul a fost prins pe aeroportul din Pnom Penh cu 5 kg de cocaină asupra sa. Venea din Brazilia şi urma să plaseze drogurile în Thailanda. Alături de Varadi a mai fost condamnat, pentru aceeaşi faptă, şi un nigerian. Bujie povesteşte pentru cancan.ro cum e să trăieşti într-o celulă în care mai stau încă 94 de deţinuţi.

”Nu mai am șanse să scap, dar pe 23 merg la recurs. De la ambasadă au venit o singură dată de când m-au arestat, dar m-au uitat. Am fost vizitat o singură dată, acum un an, și au vorbit numai aiurea cu mine. Nici nu mi-au adus nimic. Nici măcar nu avem ambasadă aici, ci doar în Vietnam”, a povestit Bujie.

Varadi a mai povestit condițiile inimaginabile de detenție care ar face ca pușcăriile din România să pară raiul de pe pământ. Românul se spală la găleată și doarme pe jos.

”Eu sunt deținut în capitala Cambodgiei, Phnom Penh, la Centrul corecțional nr. 1. Mai bine mă închideau în țară. Sunt condamnat pe viață aici în Cambodgia, m-au dat la ziare și televiziuni. Suntem 94 în cameră. Nu sunt deloc condiții, e ceva de groază. Duș facem de două ori pe zi cu câte o găleată. Nu avem nici pat, dormim pe jos. Mâncarea e foarte rea, orez în fiecare zi. Se vede și în poză că am slăbit”, spune el.

Bujie mai are o singură cale de atac la sentința condamnării pe viață, dar nu are mari speranțe că va scăpa. Știe cum sunt tratați traficanții de droguri în țările asiatice. Speră doar să fie transferat să-și ispășească pedeapsa în România și face un apel la adresa autorităților române să pornească demersurile de repatriere.

SURSA:cancan.ro

Trimiteti mai departe