Alexe se laudă cu junimea liberală! Un video accesibil tuturor arată că nu prea ar fi motive!

”El lider maximo” al PNL Iaşi,deputatul Costel Alexe, ştie care este reţeta “succesului” înregistrat de PNL:calitatea excepţională, morală şi intelectuală am spune noi, a cadrelor tinere ale partidului. Drept pentru care postează pe pagina sa de facebook o felicitare pentru cineva care a organizat ceva despre ceva. Iată postarea:

”Îi felicit pe colegii mei de la #TNLIasi pentru organizarea trainingului pe comunicare, eveniment menit să pregătească noua garnitura de politicieni liberali!
De multe ori suntem întrebați ce ne deosebește de celelalte formațiuni politice, iar primul răspuns care îmi vine în minte este pregătirea, căci ea se dobândește prin muncă și perseverență!
#PrinNoiInsine #TNLIasi #PNLIasi”
scrie Alexe.

Impresionant, mai ales chestia asta cu pregătirea. Drept urmare, am început să răscolim spaţiul virtual pentru a vedea ceva mostre care să adeverească spusele lui Alexe. Nu a durat mult şi am găsit cele ce urmează. Filmarea s-a făcut anul trecut la Congresul Tineretului Naţional Liberal.

Viitor de aur ţara noastră are! Şi cînd te gîndeşti că pînă mai ieri deputatul liberal le-a fost şef cu acte în regulă la junii ăştia!

Trimiteti mai departe