Halal primar! Ieri i-a făcut albie de porci pe jurnalişti, azi parchează pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi!

După ce în urmă cu două zile i-a catalogat pe jurnaliştii timişoreni care îi reproşau că nu a dezăpezit oraşul drept “paraziţi sociali care trăiesc din taxe de protecţie”, azi primarul Nicolae Robu o comite din nou!

De data asta liberalul şi-a parcat maşina pe locul rezervat persoanelor cu handicap. O spune chiar el, cu nonşalanţă, într-o postare recentă pe pagina sa de facebook.

”Astăzi am fost la Spitalul Municipal în vizită la prietenul meu, menestrelul de pe Alba Iulia, Vasile Alecsandri etc., Mircea Parasca, grav bolnav, proaspăt ieșit de la terapie intensivă după ce i s-a amputat un picior, din șold. Am fost cu mașina personală, Laguna 2, pe post de șofer și, de îndată ce am intrat în curte, portarul m-a îndrumat unde să parchez. Fiind atent la indicațiile lui, binevenite în spațiul restrâns în cauză și cu o mașină fără senzori (e fabricată în 2001, cumpărată second hand), n-am observat că pe asfalt -asfalt parțial acoperit de zăpadă- era semnul de rezervare pt persoane cu handicap. Evident, portarul nu mi-a spus nimic. Astfel, am ajuns să fac un lucru pe care nu l-aș fi făcut, intenționat, niciodată! Acum, nu pot decât să-mi cer scuze, să cer inclusiv să fiu sancționat pt greșeala făcută, conform legii!” scrie, degajat, Robu.

Trimiteti mai departe