Deputatul Marius Bodea s-a pus în fruntea unei campanii locale de reglementare a construcţiilor!

După “salvatori” de nivel naţional, începînd de astăzi avem şi “salvatori” aplicaţi strict pe municipiul Iaşi!
Deputatul Marius Bodea a lansat campania ”Salvează Iașul”.
”Salvează Iașul” este o campanie civică, de informare a cetățenilor asupra drepturilor pe care le au atunci când abuzurile din domeniul urbanismului/construcțiilor îi afectează în mod direct. Salvează Iașul este o campanie de conştientizare cu privire la distrugerea oraşului şi a calităţii vieţii din cauza abuzurilor urbanistice tolerate de Primăria Municipiului Iaşi.” se spune în comunicatul remis redacţiei noastre.
“Din cauza haosului urbanistic respirăm cel mai poluat aer din Romania, avem cel mai prost trafic din țară, avem cel mai mic numar de metri pătrați de spații verzi pe cap de locuitor dintre orasele mari ale României și, in general, avem o calitate a vietii foarte scazută!” mai spune Bodea.
În opinia liberalului, haosul existent în Iaşi în domeniul construcţiilor este întreţinut în mod deliberat de primăria municipiului. “În acest moment, în Iași avem un „festival” al abuzurilor tolerate de Primăria Iași pentru că primarul Chirica pare a fi protectorul unei rețele de samsari imobiliari.” acuză Bodea.
Reamintim că actualul PUG are o vechime mai mare de 10 ani. Administraţia locală a anunţat , în decursul ultimilor doi ani, mai multe termene la care acesta ar fi urmat să fie finalizat. Nici unul dintre acestea nu a fost respectat.

Trimiteti mai departe