Manolache reîncepe războiul cu un ziar ieşean!

Consilierul judeţean UNPR Mircea Manolache ameninţă că va sesiza organele abilitate în combatarea criminalităţii organizate pentru ceea ce el consideră a fi o încercare de intimidare a sa!
Într-o conferinţă de presă, care a avut loc astăzi,Manolache a redezgropat securea razboiului, ţinta sa fiind un cotidian ieşean pe care a refuzat să-l numească. Motivul răbufnirii alesului judeţean a fost un articol apărut azi în publicaţia nenumită. În cadrul acestuia, Manolache era acuzat de un presupus fost angajat al firmei Parma Taxi, pe care o patronează, că nu plăteţte salariile la timp, se comportă urăt cu angajaţii, etc.”Se încearcă punerea de presiune pe mine, pe familia mea şi pe firma pe care o administrez.Motivaţia este una politică şi rezidă în faptul că sînt un personaj incomod.” a spus Manolache.
Patronul Parma Taxi a adus la întîlnirea cu ziariştii şi persoane din conducere pe post de martori. La unison, s-a spus că nu sînt probleme, salariile se plătesc la timp samd.
Momentul culminant al conferinţei de presă a fost prezentarea celui pe baza a cărui spuse a fost scris articolul din ziarul nenumit. Cătălin Iulian Sandu a spus că nu a fost şi nu este angajat al vreunui firme administrate de Manolache şi că nu l-a cunoscut personal pe consilerul judeţean pînă azi. Acestea fiind zise, Manolache a tras concluzia că nu este nimic adevărat în cele publicate de ziarul nenumit şi a cerut acestuia să dea cît mai rapid o dezminţire. Consilierul judeţean a spus, totuşi, că are în vedere şi alte acţiuni. “Voi sesiza chiar azi pe cei de la combaterea crimei organizate pentru că mi se pare că s-a constituit un grup infracţional organizat, ghidat politic, care are ceva cu mine.” a mai spus Manolache.
Războiul dintre Mircea Manolache şi cotidianul nenumit nu este o noutate în peisajul politic ieşean. El a început la sfîrşitul lunii iulie a anului trecut,cu ameninţări neduse la îndeplinire ale consilierului judeţean.În ultima perioadă de timp se părea că acest conflict a fost dat uitării, sau, avusese loc un armistiţiu, ceva…

Trimiteti mai departe