În an de centenar.Sîntem degeaba!

În an de centenar sîntem vai de mama noastră! Ne umflăm rînza în noi că s-ar prăbuşi cerul dacă nu am mai exista ca naţie, dar numai noi credem asta.
Avem un partid cîştigător detaşat de alegeri anul trecut care a numit , doar pînă acum, doi prim-miniştri.Doi oameni care nu însemnau nimic pentru românime, pe care nu îi ştia nimeni(cu excepţia celor din Timiş şi din Buzău) dar carora li s-a urcat la cap (deşi mai potrivit ar fi li s-a sculat) că se prăbuşeşte România fără ei. Şi s-ar putea să-l avem şi pe al treilea. Şi tot asta va face!
Avem şi o opoziţie de rahat! Un partid pe persoană fizică, de atunci cînd moare, cînd se retrage sau cînd îl leagă, partidul dispare.Mai avem nişte salvatori care stau în stradă, filmează, postează pe facebook. Lenin ar fi fost mîndru să aibă o asemenea falangă. Dar Lenin a murit de mult. Spun asta pentru că , indiferent ce vor crede cei ce vor citi rîndurile astea, USR este un partid marxist, un partid de extrema stîngă, nu de dreapta.
Mai avem un partid condus de un măscărici, farseor, spuneţi-i cum vreţi, a cărui strategie politică este să fie doar contra. Contra ce? Contra orice, că doar facem opoziţie!
Asta sîntem în an de centenar!Punct!

Trimiteti mai departe