Îl credeţi? Brad Pitt zice că s-a lăsat de pileală!

Brad Pitt (54 de ani) a recunoscut că despărţirea de Angelina Jolie (42 de ani) are şi o latură pozitivă. Scandalul din septembrie 2016, de la bordul avionului, la care au asistat toţi cei şase copii (Maddox – 16 ani, Pax – 13 ani, Zahara – 13 ani, Shiloh – 11 ani şi gemenii de nouă ani Knox şi Vivienne), a pus punct unei relaţii de aproape 12 ani.

Conform „US Weekly”, Brad „merge săptămînal la un centru de terapie pentru a se lăsa de alcool şi ţigări. Vrea să fie un tată mai bun şi un om integru”. Divorţul dintre cei doi a fost suspendat, avocaţii negociind împărţirea averii de peste 400 de milioane de dolari. Actorul din „World War Z” încearcă din răsputeri să se ţină departe de scandaluri şi de lumina reflectoarelor pentru a putea să se concentreze pe problemele de familie.
„Brad nu mai petrece aşa de mult timp cu copiii lui ca odinioară. Dacă ar putea şi i s-ar permite cu siguranţă că ar sta numai în compania lor. Preferă să nu facă scandal şi să nu apeleze la avocaţi pentru a-i fi respectat programul de vizite şi acceptă toate condiţiile impuse din «partea cealaltă». În prezent, se concentrează să renoveze vila din LA unde s-a mutat şi vrea să amenajeze nişte locuri de joacă de vis pentru la vară”, a declarat o sursă pentru publicaţia sus-citată.
În trecut, Pitt a admis că bea zdravăn încă de la terminarea liceului.
SURSA:click.ro

Trimiteti mai departe