Noi bem mult de revelion? Să le vezi pe englezoaice!

Britanicii au facut-o lata si de data aceasta. De Revelion, englezii au oferit un adevarat show incendiar, chiar pe strazile din Marea Britanie.

S-au imbatat atat de rau, incat au uitat ca se afla in public si au inceput sa se dezbrace. Mai mult de atat, s-au luat la bataie intre ei si a fost nevoie de interventia politistilor. Cluburile din Anglia au fost pline de tinerii petrecareti care au intampinat 2018 intr-un stil aparte. Atat barbatii, cat si femeile s-au dat in spectacol pe strada. In vreme ce femeile au renuntat la rochiile elegante de Anul nou, unii barbati erau atat de turmentati, incat au confundat asfaltul cu patul de acasa.

Conform The Sun, aproape 150.000 de englezi au facut un adevarat scandal in public, dupa ce au baut peste masura in noaptea dintre ani. Nu si-au mai dat seama ca mergeau pe strada aproape goi sau cu chilotii la vedere. Majoritatea tinerelor bete crita au avut nevoie de un sprijin de nadejde pentru a ajunge acasa.

Politia a patrulat intruna pe strazile din Londra, mai ales ca unii englezi au devenit violenti, iar cand au inceput sa isi imparta pumni, a fost nevoie de interventia autoritatilor. Cu greu au reusit sa ii potoleasca si sa ii ridice de jos pe tinerii mai mult morti decat vii din cauza bauturii. Cu siguranta, acestia isi vor aminti tot anul de Revelionul 2018.
SURSA:ciao.ro(preluare The Sun)

Trimiteti mai departe