Deputatul Radu Vasilică şi-a pierdut un picior în urma unui accident auto!

Clipe cumplite pentru un politician roman! Radu Vasilica se afla pe motocicleta sa in momentul in care a pierdut controlul. Deputatul circula pe DN73, in Judetul Arges. Barbatul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp.
Starea de sanatate a lui Radu Vasilica este in continuare grava. Barbatul a pierdut controlul vehiculului cu care circula pe DN73 si a intrat intr-un stalp. Politicianul a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala.
Pacientul a fost ranit destul de grav. Medicii au decis sa ii amputeze piciorul drept. Acesta a fost strivit in urma impactului.
Radu Vasilica se afla in continuare in stare grava. In ciuda faptului ca piciorul sau a fost amputat, situatia nu pare sa se imbunatateasca. Acesta se afla in coma. Conform Adevarul, medicii nu sunt optimisti in cazul lui Radu Vasilica.
„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier produs între o motocicletă şi un autoturism, în urma impactului a rezultat o victimă, motociclistul, care prezenta multiple traumatisme şi fractură deschisă la membru inferior drept.
I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. Tot timpul a fost conştient”, a declarat Mădălin Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş, sâmbătă, imediat după accident.

SURSA:ciao.ro

Trimiteti mai departe