A fost inaugurat primul parc erotic din lume! Nici prin cap nu vă trece în ce ţară!

Initiativa inedita a autoritatilor din Coreea de Nord! A fost inaugurat primul parc din lume cu tematica sexuala. Locatia este interzisa copiilor, dar este adresata in exclusivitate adultilor, si asta datorita faptului ca oamenii vin aici pentru a viziona exponatele sau pentru a face sex in aer liber.
Parcul este plin de sculpturi, reprezentand nuduri feminine si masculine, organe genitale si tot felul de pozitii sexuale. A fost numit Haesindang si atrage sute de vizitatori. Statuetele sunt din lemn sau otel si au dimensiuni gigante.

Potrivit The Mirror, tematica parcului este una bizara. El a fost construit pentru a aduce fericire virginelor. Cei care pasesc in acest parc pot vedea aproape 300 de falusuri erecte. Se zvoneste ca toate au fost construite in memoria unei virgine care a fost abandonata de sotul ei, care nu s-a mai intors niciodata. L-a asteptat sperand ca se va intoarce la ea, dar in zadar. A profitat de o furtuna puternica si s-a aruncat in apele marii de suparare. Mireasa s-a inecat, iar localnicii au decis sa ii aduca un omagiu prin expunerea organelor genitale.

Parcul Haesindang este casa celei mai mari expozitii de organe genitale masculine din lume si este deschis pentru vizitatori incepand din anul 2007. Pe an, 12.000 de turisti vin zilnic, dintre care 60% femei. Locatia se afla la inaltime si ofera o priveliste minunata a orasului.
SURSA: ciao.ro(preluare The Mirror)

Trimiteti mai departe