Nu scapă nici la bătrîneţe! Bill Clinton este acuzat de hărţuire sexuală!

Bill Clinton, noi acuzatii de hartuire sexuala la adresa lui! Fostul presedinte al Americii este pus in fata a noi acuzatii de hartuire sexuala. Acesta este acuzat de patru femei care sustin ca au intrat in contact cu fostul presedinte de 71 de ani.
Conform The Mail Online, cele patru presupuse victime ale lui Bill Clinton au initiat deja procedurile legale impotriva acestuia. Presa internationala sustine ca femeile au cerut deja bani de la acesta, contra tacerii lor.
Daca negocierile legale dintre Bill Clinton si cele patru femei care il acuza vor esua, femeile vor iesi in public cu acuzatiile lor. Il vor da pe acesta in judecata contra unor daune si isi vor expune identitatea.
Presupusele incidente ar fi avut loc dupa plecarea lui Bill Clinton de la Casa Alba, in 2001. In acea perioada, fostul presedinte fusese angajat de miliardarul Ron Burkle. Acesta il ajuta pe omul de afaceri sa isi gestioneze treburile prin toata lumea. Bill Clinton calatorea adesea cu avionul privat al lui Ron.
Fostul presedinte poreclise aeronava ‘Air F**k One’. Se presupune ca acolo au avut loc intalnirile. Victimele au refuzat sa dea mai multe detalii pana cand nu negociaza cu Bill Clinton. Nu se stie daca angajatorul sau, Ron Burkle stia de aceste acuzatii de hartuire sexuala. Un membru din echipa legala a lui Clinton a recunoscut ca stie despre acuzatiile de agresiune sexuala.
„Logic ca stiu despre ele, dar nu pot sa vorbesc”, a marturisit angajatul lui Bill Clinton.
Un oficial din Partidul Democrat a oferit cateva declaratii in legatura cu acest nou scandal. „Bill este distrus de gandul ca trebuie sa depuna din nou marturie si ca trebuie sa se apere din nou in fata unor acuzatii sexuale”.
Nu este prima data cand fostul presedinte e acuzat de hartuire sexuala. In anul 1998 a iesit la iveala relatia pe care o avea cu Monica Lewinsky. Pe vremea aceea, Bill Clinton avea 49 de ani si ea, interna lui, 22 de ani. Cei doi si-au inceput relatia sexuala in 1995.
Monica Lewinsky sustine ca a avut 9 intalniri amoroase cu Bill Clinton. Au incetat in martie 1997. Aceasta se intalnea cu fostul presedinte chiar si cand sotia lui, Hillary, era la Casa Alba.

SURSA:ciao.ro

Trimiteti mai departe