Medicul Răzvan Constantinescu face endoscopie doar celor care achiesează la ideile sale politice!

Un medic ieşean îşi revarsă furia asupra protestarilor de duminică.
Răzvan Constantinescu, prin postările sale pe pe facebook, a depăşit cadrul judeţului, spusele sale ajungînd subiect naţional. Redămm mai jos tot veninul aruncat de Constantinescu pe reţelele de socializare.
”CĂ TOT SUNT FURIOS…… anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei!
Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor!
Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!”
”ALIENARE EXPERIMENTALĂ. Eu nu cred că mai există un popor în lume care să stea ca mielul când i se ia și să protesteze când i se dă. Pare un experiment medical”.

Refuzul unui medic de a presta în folosul pacienţilor pe motiv de incompatibilitate politică reprezintă, în opinia noastră, un caz clar de discriminare, avînd conotaţii penale.
Dar, cu sprijin politic, se poate orice. La ultima conferinţă de presă a ALDE Iaşi, Răzvan Constantinescu a fost prezent, fiind anunţat de Varujan Vosganian jurnaliştilor drept purtător de cuvînt al ALDE Iaşi. Poate ne spune onor dom’ deputat care cuvinte ale medicului trebuie băgate în seamă, pentru că , cele postate pe facebook nu le putem lua în seamă!

Trimiteti mai departe