Despre casele lui Simion!

Preşedintele AUR, şi declarat candidat la preşedinţia României, George Simion, propune românilor un contract în urma căruia vor avea un apartament la preţul de 35.000 euro!

Este aceasta o propunere realistă? Habar n-am să răspund. Atîta vreme cît antrepriza va fi a fi statului şi nu a baronilor imobiliari ar putea avea ceva şanse de reuşită, deşi,încă o dată, nu bag mîna în foc. Cum capul economic al AUR este Marius Lulea, om de afeceri experimentat, şansele cresc, dar, din nou, nu bag mîna în foc.
Chestia principală este că se dă o speranţă miilor şi zecilor de mii de tineri din România. De ce să mă duc să căpşunăresc , să şparanghelesc sau să spăl babe italience la cur cînd aş putea să stau aici? Nici aici nu dăm un răspuns clar la întrebare, nici aici nu băgăm mîna în foc.

Ceea ce remarcăm este că, touşi, AUR dă o speranţă. Simion promite ceva concret, ceva ce va îmbunătăţi viaţa tinerilor. Sigur, dacă Simion va ajunge preşedinte, iar proiectul său se va dovedi viabil. Dar dă o speranţă. Ceilalţi afişaţi candidaţi nu dau numic, nici măcar speranţă. Toţi sînt cu alinierea la UE şi la NATO, cu sprijinirea Ucrainei şamd. Sigur, astea sînt teme importante, care au adeziunea unei părţi importante a populaţiei. Dar nu dau speranţă.

Ce alegem? Speranţa de mîine sau rahatul de azi?

Trimiteti mai departe