Una pe zi(XXI)

Din nou despre PSD Iaşi că, nu ştiu cum fac, dar social-democraţii ieşeni au căpătat talentul de a ţine capul de afiş la potlogării politice.

Nu dorim să vorbim despre ejectarea, ”al ultimo minuto”, de pe un loc eligibil pe listă, a lui Cristian Stanciu. Veşnicul lider al consilierilor judeţeni PSD a devenit, de acum, un politician experimentat în a lua ţepe politice. Asta este cea de a treia. Vor mai urma şi altele,în viitor, pentru că Stanciu face gafe politice şi de strategie în mod repetat şi nu dă semne că s-ar putea dezbăra de ele. Care sînt acestea şi ce ar trebui să schimbe , îl lăsăm pe el să-şi bată capul, pentru că nu dăm consultaţii politice gratuite pentru publicul larg în paginile ziarului nostru electronic.

Dorim să vorbim despre slăbiciunea conducerii judeţene a PSD.A primit pe primul loc pe o listă un Dandanache(Rafila), iar pe primul loc pe cealaltă un om care cu cîteva zile înainte de a i se anunţa candidatura nu avea nici o treabă cu PSD(Caşcaval). Asta cu Stanciu e doar bomboana de pe colivă. Toate cele trei manevre au fost făcute la ordinul, nu cererea, Bucureştilor.Sîntem convinşi că dacă lui Cojocaru i s-ar fi cerut să pună pe un loc eligibil portarul de la sediu partidului, ar fi făcut-o.Cu aşa conducere în genunchi, privirea în sus şi gura larg deschisă, ce se poate primi? Bani pentru spitalul regional, pentru autostradă etc? Nu.

PSD Iaşi are o problemă de leadership. Da, centrul este important, dar filialele trebuie să pună pe primul plan judeţele în care activează. Că altfel se poate trimite o echipă de conducere direct de la Bucureşti şi atunci nema certuri, dat la gioale.Chestia nasoală e că în PSD Iaşi nu vedem pe nimeni cu stofă de şef. Azi. Poate mîine, poimîne va fi altceva!

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*