Una pe zi(XX)

Surpriză în PSD Iaşi chiar înainte de depunerea listelor electorale pentru alegerile din decembrie.

Cristian Stanciu, care era pe locul 4 pe lista pentru Camera Deputaţilor,loc aproape sigur eligibil, este out!Explicaţia ejectării consilierului judeţean este că nu-ş ce comisie de alea şi celelalte de la PSD Bucureşti ar fi constatat că e incompatibil.Motivaţia ar fi excelentă şi bună de aplaudat pentru înalta moralitate arătată dacă prin primăriile din ţară nu şi-ar face veacul pe post de primari atîţia şi atîţia cu dosare penale sau chiar condamnări în primă instanţă.

În concluzie, explicaţia trebuie să fie alta, şi anume că Stanciu a fost ”lucrat” chiar de către dragii săi colegi de partid. Dar cine să o fi făcut? Primarul Chirilă? Greu de crezut. Locul 5 ar fi putut fi eligibil la o redistribuire. Farcaş? Nu o credem capabilă de aşa ceva. Macovei?La prima vedere am fi tentaţi să spunem nu. Dar, în condiţiile obţinerii de către PSD Iaşi a 5 mandate de deputat , lucru perfect posibil, şi a plecării lui Rafila în Guvern, parcă am gîndi un pic altfel..

În combinaţie, dacă a existat una, nu are cum să nu fie băgat şi Bogdan Cojocaru. Stanciu i-ar fi fost principalul concurent la şefia Organizaţiei Judeţene în viitorul apropiat.

Cele scrise mai sus sînt simple ipoteze de lucru şi trebuiesc luate ca atare, deşi o bază solidă cam au…

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*