Situaţia din AUR Iaşi!

Sînt sau nu infiltraţi din PSD şi(sau) PNL în rîndurile AUR Iaşi?

E greu de dat un răspuns clar la aceasă întrebare, deşi, la rigoare, am putea încerca, dar George Simion, preşedintele AUR şi candidat la preşedinţia României, a cerut ferm ca, dacă există astfel de personaje, acestea să nu se regăsească pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Situaţia din AUR Iaşi este , încă, neclară, filiala nefăcînd publică lista sa de candidaţi, ca, dealtfel, şi celelalte filiale de pe curprinsul ţării. Apelînd la zvonistică, ”şopîrle”şi ”scăpări” mai mult sau mai puţin intenţionate, avem următoarele:comisia de validare a candidaturilor a AUR ar fi validat pînă în prezent doar pe doi dintre doritorii de Parlament ieşeni. Nu le dăm numele ca să nu le creăm un avantaj.În plus, dintre consilierii municipali şi judeţeni ieşeni aleşi doar unul ar fi primit , deocamdată, validarea.

Ce pot însemna cele spuse mai sus? Că în AUR Iaşi există infiltraţii asupra cărora atrăgea atenţia Simion?Azi nu putem răspunde la această întrebare. Dar mîine, poimîine…

Trimiteti mai departe