Este AUR Iaşi în scădere?

Dacă PSD Iaşi este încă în chinurile facerii, nereuşind să se pună de acord la listele pentru parlamentare, nici AUR Iaşi nu este cu mult mai sus.

Oamenii lui George Simion nu şi-au definitivat nici ei listele cu care se vor prezenta în faţa alegătorilor. Învălmăşelile interne, concretizate prin faptul că, întocmai ca şi la PSD, zeci de oameni se visează deputaţi şi senatori, au dus la scăderea popularităţii partidului în rîndul electoratului ieşean.

Conform informaţiilor pe care le deţinem, AUR Iaşi este a patra opţiune pentru alegători, atît la nivelul municipiului Iaşi, cît şi a judeţului, primele trei fiind PSD, PNL şi USR, cu menţiunea că la nivel de municipiu diferenţele sînt insesizabile.

Cum de s-a ajuns aici nu ne dăm cu părerea, deşi rezultatele de la locale trebuiau să atragă atenţia conducerii de la Bucureşti că ar mai trebui ceva. Ce este acel ceva, asta strategii AUR trebuie să decidă.

Deocamdată, doar ne limităm la a constata.În funcţie de mersul lucrurilor este posibil să ne exprimăm şi opinii. Evident, bazate pe fapte!

Trimiteti mai departe