De ce ”fată” PSD Iaşi aşa de greu lista de candidaţi?

La întrebarea din titlu răspunsurile se bazează, în principal, pe zvonistică. Deşi zvonurile nu sînt efectiv ştiri, informaţie, tăcerea arogantă, superioară , dispreţuitoare chiar, a PSD Iaşi ne îndeamnă să spunem şi noi cele ce am mai auzit. Cînd vorbim de toate cele de mai sus, care indispun presa, ne referim ,în principal, la ”mutulică”, cunoscut şi sub numele de Bogdan Cojocaru, preşedintele PSD judeţ Iaşi care, sigur pe un loc de tăiat frunză la cîini, talent etalat (şi dovedit!) şi pe cînd a activat în guvern, nu răspunde neam la nici o cerere de informaţii.

Cică ar fi vorba de o licitaţie. Adică, cine dă mai mult. Cum să fii parlamentar al actualului şi, extrem de probabil, viitorului partid de guvernămînt, datorită posibilităţilor de trafic de influenţe, trimis săgeţi la făcut bani prin comune, construcţii, proiecte care se aprobă etc., e o afacere beton, sumele care se vehiculează sînt ameţitoare. Nu le publicăm că vă ia cu rău de la stomac.Oricum , gîndiţi-vă la ceva de şase cifre, bani europeni, cu primul număr mai mare ca cinci.

Luptele sînt dure.Toţi şmecherii din partid au săgeţile lor. Ieri, în faţa sediului PSD Iaşi , a avut loc, pe o bancă, o şedinţă ad-hoc ţinută de Roxana Necula , în faţa unui grup de obosite (termenul corect politic ”senioare”!) din PSD Iaşi.Că Florin (care o fi acela, că, sanchi, nu-l cunoaştem!) va fi generos de Ziua recoltei(!), că trebuie să ţinem la ai noştri , că altfel ne trimit un venetic, că strîngeţi semnături , să faceţi şi voi un ban că nu-i nici o ruşine.

Scena descrisă mai sus, absolut reală (am fost acolo, pe banca alăturată!) nu credem că este singulară. Toţi trag pentru candidaţii lor.

Deocamdată doar ”mutulică”, ales de Ciolacu Dumenezeu ştie pe ce criterii , şi o femeie (nu ştim , încă, care va fi aceea) vor avea loc eligibil. Restul, la licitaţie!Aşteptăm să se dea cu cicănelul! De la Bucureşti, că acolo se face colecta!

Trimiteti mai departe