George Simion ştie cu cine se va bate pentru funcţia de preşedinte al României!

Peşedintele AUR şi candidatul formaţiunii politice la preşedinţia României, George Simion, este convins că se va bate în turul al II-lea al alegerilor din decembrie cu Marcel Ciolacu.

Afirmaţiile lui Simion au fost făcute în faţa participanţilor la Conservative Political Aliance Conference(CPAC), summit conservator, care are loc, în aceste zile, în Mexic. ”Voi fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, unde, cel mai probabil, mă voi confrunta cu candidatul socilist.În faţa voastră este viitorul preşedinte al României” a spus Simion celor prezenţi.

Simion a făcut şi un apel la unirea tuturor forţelor consevatoare.”În faţa atacurilor politice din partea stîngii şi a neomarxiştilor, trebuie să fim puternici.Sîntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preţ pentru noi:Dumnezeu, naţiunea, familia şi şiberatea.Să construim acea lume a statelor suverane şi libere la care am visat.” a mai spus George Simion.

În cadrul discursului, George Simion şi-a exprimat şi convingerea că Donald Trump va redeveni preşedinte al SUA. ”Donald Trump duce o bătălie crucială, una pe care ştim că o va cîştiga , influenţînd , astfel, politica mondială în bine. El va îndrepta, sperăm, erorile din ultimii ani şi va aduce din nou speranţă celor care cred în libertate, naţiune şi Dumnezeu.” a spus Simion.

Trimiteti mai departe