”Terenul de la Fortus trebuie dezvoltat în folosul ieşenilor” spune candidatul AUR la primăria Iaşi, Tudor Ciuhodaru!

Insistenţele platformei noastre ca politicenii ce candidează la funcţia de primar al Iaşului să se prezinte în faţa publicului ieşean cu proiecte de modernizare şi nu cu atacuri la persoană adresate unul altuia a avut un relativ succes. Cu excepţia primarului Mihai Chirica , atît de sigur de victorie încît nu s-a mai obosit să ne iluzioneze cu ceva proiecte de viitor, ceilalţi candidaţi au prezentat proiecte. Bălănişcu şi-a prezentat viziunea pe teme de mediu, Bodea are proiecte legate de infrastructura rutieră şi de transportul în comun. Dar atenţia ne-a fost atrasă de proiectul lansat de candidatul AUR la funcţia de primar al Iaşului, europarlamentarul Tudor Ciuhodaru.

Acesta, intitulat ”Noua inimă a Iaşului” are în vedere valorificarea unei uriaşe suprafeţe de teren aflate în cartierul CUG.”Ruinele platformei Fortus reprezintă o oportunitate care nu trebuie, în nici un caz, ratată.Avem de ales între a lăsa 30 de hectare de teren vraişte sau de a construi acolo un adevărat centru pentru comunitatea ieşeană.Proiectul meu este cu atît mai necesar cu cît actuala administraţie a municipiului a ”reuşit” o stagnare care a permis dezvoltatorilor imobiliari să facî bani cu lopata pe terenuri de mare valoare fără a da nimic înapoi comunităţii din care fac parte” a spus, intervievat telefonic, Tudor Ciuhodaru.

Conform lui Ciuhodaru , planul prevede nu mai puţin de cinci subproiecte, fiecare reprezentînd, în opinia sa, realizarea unei necesităţi absolute a societăţii ieşene.”Este o combinaţie de construcţie de locuinţe, educaţie, sănătate, recreere şi afaceri.” a mai spus Ciuhodaru.

Concret, medicul ieşean care candidează la primăria Iaşi din partea AUR, are în vedere următoarele:1. Realizarea Spitalului Municipal Iaşi, cu scopul de a reduce timpul de aşteptare, iar serviciile de calitate să fie oferite prioritar ieşenilor.2.Locuinţe ANL pentru medicii şi profesorii tineri 3.Un complex educaţional compus din creşă, grădiniţă şi şcoală 4.Parcuri şi spaţii de joacă 5.Parcare supraetajată .

”În plus, vom construi şi un Centru Internaţional de Conferinţe. În acest fel, municipiul nostru va ocupa un loc important pe harta internaţională a evenimentelor de top din toate domeniile. Aceasta va duce la creştere economică, precum şi la atragerea de profesionişti de înaltă clasă ” a spus, în încheire, candidatul AUR la funcţia de primar al Iaşului, Tudor Ciuhodaru.

Trimiteti mai departe