”Tinerii au nevoie de un Centru municipal” zice Camelia Gavrilă!

Camelia Gavrilă propune, în ultima sa postare pe facebook, înfiinţarea unui Centru municipal pentru tineri. În opinia candidatului PSD la funcţia de primar al municipiului Iaşi, finalizarea obiectivului ar avea, printre altele , două scopuri principale:

1.Realizarea unui spațiu destinat activităților organizate de tineri, cu scopul stimulării întrunirilor, dezbaterilor, evenimentelor, comunicării și relaționării dintre aceștia și comunitatea ieșeană.

2.Încurajarea și stimularea activităților care valorifică pasiunile, preocupările și dedicarea tinerilor pentru artă, creație, literatură, sport și a activităților educative și recreative.

Beneficiarii proiectului ar urma să fie tinerii de pînă la 35 de ani, fără a se ţine cont dacă sînt elevi, studenţi, muncitori sau fără ocupaţie.

Proiectul ar urma să fie finalizat într-un an, iar costurile sale anuale ar fi de aproximativ 120.000 euro.Centrul va fi susţinut financiar de la bugetul local, iar perioada de funcţionare va fi nelimitată.

”Ca profesor, nu pot să nu mă gîndesc la a face ceva deosebit pentru tineri, ceva care să-i ajute să se desăvîrşească profesional sau intelectual. După alegerea mea ca primar, acesta va fi unul dintre proiectele de suflet, dacă pot să zic aşa.” a spus Camelia Gavrilă în cadrul unui scurt interviu telefonic.

Trimiteti mai departe