Una pe zi(XXII)

Să ne mai şi distrăm un pic, că prea ne-am luat cu una, cu alta, şi stăm încrîncenaţi!

Motivul de distracţie pe care vi-l propun azi este reprezentat de declaraţii ale candidaţilor PSD Iaşi cărora le-a pus Dumnezeu mîna în cap(sînt pe locuri eligibile!),făcute la depunerea listelor şi reproduse după cum au apărut ele(în regim de publicitate!) într-un cotidian ieşean.

”PSD a demonstrat că proiectele Iaşului şi ale Moldovei sunt importante şi este nevoie să continuăm să lucrăm împreună pentru a aduce Iaşul acolo unde îi este locul..” -Bogdan Cojocaru. Comentariu:Da, sîntem convinşi că liderii PSD nu pot dormi de grija Iaşului şi a Moldovei. Numai aşa se poate explica de ce Moldova a rămas cea mai săracă şi mai puţin dezvoltată regiune a ţării. Datorită importanţei deosebite căre i se acordă..

”Candidez la Camera Deputaţilor pentru că vreau să transformăm Iaşul în cel mai important centru medical din estul Europei. Totul în beneficiul Iaşului şi al întregii Moldovei” -Alexandru Rafila. Comentariu:Domle, ţineţi-mă că mă ia cu ameţeală de importanţi ce devenim. Sigur, nu chiar acum, ci oleacă mai în viitor, cam vreo zi, două după paştele cailor. Apropo, dom ministru, nu mai bine luaţi niscai consultanţă de la unul de pe aici care a promis că Iaşul va deveni al doilea Dubai? Vă spune el tot ce trebuie să ziceţi ca să pună bot prostanii la gargară de asta ieftină..

”Acesta este motivul pentru care candidez la Senatul României: pentru a restabili prestigiul politic al Iaşului şi a-i recîştiga locul de frunte între judeţele României”.-Dan Caşcaval.Comentariu: Bine că m-aţi lămurit , că dobitocul de mine credea că o faceţi din niscai ambiţii personale. Dar aşa, se schimbă calimera..

Şi acum, fără glumă. Fraze găunoase, fără conţinut, repetate la fiecare ciclu electoral. Mai faceţi şi voi un curs de reciclare şi mai veniţi cu ceva nou. Pe astea le-am mai auzit!

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*