Chichirău şi-a găsit loc pentru a candida la alegerile parlamentare!

Într-o postare pe pagina sa de facebook , făcută cu puţin timp în urmă, deputatul de Iaşi Cosette Chichirău a anunţat care este direcţia pe care o va urma cariera sa politică.

”Mă bucur să mă alătur colegilor și prietenilor din Drept și lui Vlad Gheorghe. CURAJ va participa alături de DREPT la alegerile parlamentare.” spune, printre altele Chichirău.

DREPT a fost înfiinţat la începutul acestei luni de fostul europarlamentar USR Vlad Gheroghe, cu sprijinul a încă nouă parlamentari .

Ieri, Gheorghe a anunţat că transfugii proveniţi din PSD, PNL şi AUR, care au ajutat la formarea noii formaţiuni, au fost excluşi din DREPT
.
Deasemenea , în mediile politice s-a vorbit că noul partid nu ar fi altceva decît un vehicul politic pentru candidatul la alegerile prezidenţiale Mircea Geoană.Vlad Gheorghe a anunţat, însă, că DREPT nu îl va susţine pe Mircea Geoanăşi că noua formaţiune se doreşte a fi o platformă juridică cu ajutorul căreia să poată candida independenţii, partidele mici şi partidele locale.

Trimiteti mai departe