Candidaţii la primăria Iaşi-Cotele la casele de pariuri!

Haideţi să dăm naibii sondajele!

Toate sînt făcute la comanda cuiva , cele reale sînt dezbătute de grupul care le-a comandat, iar ce e dat pe piaţă sînt doar intoxicări în care comanditarul este urcat în preferinţele electoratului.

Mai bine să vedem ce spun casele de pariuri, că astea dacă dau cotele nasoale, adică greşite, au de scos din buzunar marafeţi grămadă.

Una dintre cele mai vechi şi mai cunoscute case de pariuri din România(nu-i dăm numele, că nu facem reclamă gratuită) oferă pariorilor şi opţiunea de a miza pe evenimentele politice ale anului în curs. printre ele şi cîştigătorii tuturor primăriilor oraşelor importante din ţară.

La Iaşi, cota pentru victoria lui MIhai Chirica este de 1,05. Adică, pentru cei care nu sînt familiarizaţi cu pariurile, dacă pariezi un leu , iar Chirica iese căştigător, primeşti un leu şi cinci bani. Ce înseamnă asta? Că actualul primar este nu mare, ci ultrafavorit.Al doilea este cotat Marius Bodea, cotă de victorie 10. Dai un leu şi primeşti 10. Al treilea, Bogdan Balanişcu, cu cotă de victorie 15.Dacă se va paria pe candidatul PSD , iar acesta ar cîştiga, s-ar obţine bani frumoşi, adică fix de 15 ori suma riscată.

Dar adevăratul tun se poate da doar pe victoria lui Viorel Blăjuţ. Candidatul pompierilor(PSI, adică pomperii, nu?).Fostul deputat are o cotă de victorie de 2.500 la unu. Tradus, pariezi una mie lei pe victoria lui Blăjuţ, iar a doua zi încasezi 2,5 milioane de lei. Cea mai uşoară reţetă teoretică de a deveni milionar peste noapte. Sigur, există şi o mică problemă: Blăjuţ trebuie să iasă primar. Din cîte ştiu , nici Jules Verne, nici Asimov nu s-ar încumeta la aşa predicţie!

Trimiteti mai departe