PSD şi PNL .Prietenie la Bucureşti, scuipături la Iaşi!

Cum va rezista alianţa asta împotriva firii formată din PSD şi PNL? Dacă la Bucureşti cei doi şefi de partid au bătut laba la ordinele lui Iohannis, în teritoriu va fi greu de tot.

În acest sens ne-a atras atenţia o postare pe facebook a preşedintelui interimar al organizaţiei municipale Iaşi a PSD, Bogdan Bălănişcu.

O redăm în întregime, după care comentăm.

Sală polivalentă pentru ieșeni!
Guvernul social democrat, condus de premierul Ciolacu, a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru #salapolivalentă din Iași!

Alături de colegul meu Cojocaru Petru Bogdan, am discutat cu premierul României despre prioritizarea acestei investiții! Iată că echipa social-democrată ieșeană și Guvernul Ciolacu au reușit să facă ceea ce peneliștii penali din Podu Roș nu au putut, când au avut premieri!
Vocea Iașului are ecou la București!”

Postarea este asezonată şi cu o poză în care Bălănişcu dă mîna cu Bogdan Cojocaru sub privirile premierului Marcel Ciolacu. Nu o publicăm din lipsă de spaţiu…

1.Nu aţi făcut , încă, nimic, vă lăudaţi degeaba. Sala nici măcar la stadiul de proiect nu e , iar voi o treceţi la capitolul realizări. Da, e campanie electorală, dar un pic de simţ al măsurii n-ar strica.

2. Chestia asta cu vocea Iaşilor (aşa e corect, nu Iaşului!) are ecou la Bucureşti e reală. Se aude undeva în zare şi nu o bagă nimeni în seamă. Ecou curat! Nu n-are nimic de spus la Bucureşti. E doar o încercare de a vă legitima aspiraţiile politice în faţa celorlalţi doritori din PSD Iaşi.

3. Chestia cea mai interesantă este, însă, sintagma ”penelişti penali”. Şeful vostru, ăla din poza pe care n-am publicat-o din lipsă de spaţiu, tocmai s-a înţeles cu şeful liberal Ciucă pe comasate, liste comune, ce mai, USL redivius. Iar voi îi flegmaţi pe liberalii ieşeni? Nu că mi-ar păsa, dar să nu fiţi urecheaţi de la Bucureşti. Revenind la un ton mai serios, cam aşa arată relaţiile dintre social-democraţi şi liberali prin cam toate judeţele. Cum s-or fi gîndit Ciolacu şi Ciucă că-i vor împăca pe cei din teritoriu, sincer nu ştiu. Dar ,dacă-i ordin, trebuie executat, nu-i aşa?

Trimiteti mai departe