”Iohannis este un trădător” spune un cunoscut politician român!

Liderii Alianţei Dreapta Unită(ADU), Cătălin Drulă(USR), Eugen Tomac(PMP) şi Ludovic Orban(Forţa Dreptei) l-au denunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, pe preşedintele Klaus Iohannis ca fiind principalul vinovat al situaţiei în care se află România.

”Regret că l-am sprijinit pe primul trădător al ţării, Klaus Iohannis. Astăzi România nu este bine condusă” s-a lamentat Ludovic Orban.

”România este ţinută în loc de pesedismul adus la putere de Klaus Iohannis. Preşedintele şi PNL sînt o mare dezamăgire pentru români” a spus Cătălin Drulă.

Conferinţa de presă a liderilor nou-formatei alianţe a însemnat, dealtfel, un cumul între atacurile îndreptate împotriva PSD şi PNL şi speranţele pe care ar trebui să şi le pună populaţia în accederea la putere a ADU.

Mai moderat în exprimare, Eugen Tomac a abordat şi situaţia românilor din afara graniţelor.”Viitorul Moldovei depinde de România” a spus el.

Pe ansamblu, nimic spectaculos în prima conferinţă de presă în trei după constituirea noii alianţe politice. Atacuri la principalul partid de guvernămînt PSD, atacuri la principalul partid care s-ar putea constitui în bazin de votanţi pentru ADU, PNL, şi trecerea în derizoriu a AUR şi a Dianei Şoşoacă, plus inducerea de speranţe. Notăm ca pozitiv faptul că nu au fost făcute nici un fel de promisiuni!

Trimiteti mai departe