Cîteva întrebări pentru AUR Iaşi

AUR Iaşi încearcă să intre şi în peisajul mediatic ieşean!

Respinşi de mai multe publicaţii ieşene, tipărite sau online, acceptaţi doar de una dintre ele, dar cu mare priză la public, reprezentanţii AUR încearcă marea cu degetul.

Deputatul Mihail Albişeanu a trimis , într-o succesiune aproape zilnică, comunicate de presă pe un grup de social-media cu un număr important de subscrieberi(o dăm şi noi pe romgleză!). Comunicatele, pe teme actuale, bine redactate şi la obiect, adică fără vorbărie, sînt cam primele de acest gen pe care aleşii ieşeni ai partidului lui George Simion le trimit. Ieşirea din carapace s-a produs. Avem, totuşi, cîteva nelămuriri.

1. Avem sau nu şi proiecte pentru judeţul Iaşi? Critica e bună, dar trebuie şi soluţii.Traficul şi mediul ar fi doar două teme de discuţii.O fi importanţi Bucureştii şi ce se întîmplă acolo, dar noi trăim în Iaşi.

2.Aşteptăm vocea noului. AUR este un partid nou, deci trebuie să aibe oameni noi. De ce trebuie să auzim de nume de ”foşti” care dau tîrcoale partidului în speranţa ocupării în anul viitor a unui loc eligibil? Doar pentru că sînt dispuşi să cotizeze? Au fost multe cazuri de oameni de pripas care au cotit-o cu prima ocazie. PP-DD este doar ultimul exemplu, dar în trecut au mai fost şi altele.

În rest, nu putem decît să salutăm faptul că AUR devine mai activ în spaţiul mediatic al judeţului.

Trimiteti mai departe