Cu ce se va întoarce Ciolacu din vizita în SUA?

La întrebarea din titlu răspunsul este extrem de simplu de dat:cu nimic.Aia cu vizele din 2025 e ceva de genul ”deşteptul promite , iar prostul trage nădejdea”. Au mai fost şi alţi politicieni care ne-au spus că uite ca mîîne se va putea călători în SUA fără vize. Trecut-au ani şi ani de atunci…

Şeful PSD nu vizitează America în ideea că va obţine ceva, ci doar pentru a se putea prezenta la interior ,în România, ca fiind alesul americanilor.Dă bine la votanţi.
Chestia interesantă e că şi competitorii fac la fel. Au fost şi sînt şi acum ”mărimi liberale” în SUA, vor fi şi de la USR. Fiecare parte face următoarele: 1.pictează în culori sumbre adversarul 2.arată ce are de pus pe masă dacă va primi învestitura. Americanii îi vor evalua la cît de siguri sînt pentru interesele lor şi dacă sînt dispuşi să facă în viitor concesii peste ce oferă sau li se cere acum. Iar decizia o vor lua-o atunci, în buza alegerilor. Aşa că, dacă se prezintă vreunul cu gura mare şi cu ifose de deja ales, nu-l băgaţi seamă. Alegerea încă nu a fost făcută.

Trimiteti mai departe