Chestiunea zilei

Cum facem, cum ne învîrtim, tot de stimatul şi iubitul nostru prezident, cel mai iubit fiu al poprului, dăm.

Cică vizita de mare succes pe care o efectuează în Africa tovarăşul şi tovarăşa va avea şi ricoşeu. Adică nu va ajuta doar la afundarea în mîl a liberalilor, care încep să tragă ponoasele asocierii depline cu omul căruia i-o fi păsînd de toate altele, numai de România nu,ci se îndreaptă şi spre PSD.

Ziarele de Bucureşti spun că George Simion a cerut prim-ministrului Ciolacu să spună ce şi cum cu fondurile administraţiei prezidenţiale, care au crescut de cînd e el şef de guvern precum Făt-Frumos:într-un an cît alţii în şapte.

Care or fi raţiunile pentru care Ciolacu a făcut aşa ceva le putem bănui. Ori să-l vadă pe Iohannis tot pe drum, pe drum, pe drum, de mînă cu consoarta, ca să aibă el mînă liberă în ţară, ori un blat ordinar, recte o împărţeală viitoare a puterii, că, de, prietenii se ajută între ei, deşi cei doi se urăsc în draci.

Teoretic, Ciolacu ar trebui să dea nişte explicaţii. Practic, nu credem că o va face. De ce? Pentru că, şi aici se aseamănă perfect cu Iohannis, nici lui nu-i prea pasă..

Trimiteti mai departe