Costel Alexe: ”Pentru politica ieşeană, Marius Bodea este o glumă sinistră”!

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe , fost preşedinte al Organizaţiei judeţene PNL Iaşi, dar conducător ”de facto” al liberalilor ieşeni , a reacţionat la acuzele aduse aduse de deputatul USR Marius Bodea politicilor liberale.

”Nu comentez în nici un fel alegaţiile aduse de Bodea. El este doar un traseist notoriu. Şi, în fond, cine l-ar urma? Pînă şi cei doi care l-au urmat cînd a plecat din PNL, Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat l-au lăsat baltă, s-au dezis de el. Nimeni nu poate să-l urmeze. Este doar o glumă sinistră a politicii ieşene. ” a spus Alexe.

În articolul publicat ieri pe platforma noastră Marius Bodea s-a exprimat extrem de dur relativ la jocul făcut la nivel naţional de PNL.”PNL are probleme uriaşe, a trădat mizerabil electoratul cu mariajul ordinar cu PSD. Ce face astăzi PNL în guvern, slujind PSD în planul de distrugere a mediului românesc de afaceri este de neiertat. Realmente, prin susţinerea aberaţiilor, PNL a devenit principalul adversar al afacerilor româneşti” a spus , ieri, Bodea.

Trimiteti mai departe