Chestiunea zilei(X)

Vă mai aduceţi de Heckle şi Jeckle? Nu? Erau doi corbişori , eroi ai unui serial de desene animate. Ce făceau ei? Stăteau pe o cracă a unui pom şi comentau în permanenţă. Erau haioşi în comentariile lor.

De ce am vorbit de ei? Fiindcă al lor comportament m-a făcut să fiu atent la doi consilieri judeţeni PSD.La orice şedinţă de CJ stîrnesc, pe rînd, ilaritate. Unul se dă cel mai vertical om cu putinţă. Celălalt dă cu fleanca pe orice subiect, de fiecare dată cu un rotocol mare, dar mare de tot, că se mai şi uită discuţia iniţială. Sînt atît de comici încît pînă şi preşedintele CJ , Costel Alexe, care nu este chiar politicianul nostru preferat, nu se poate abţine să nu-i miştocărească. Cu precădere pe cel de al doilea.

Chestia interesantă e că ei se cred tari. Primul a spus, într-o trecută şedinţă de CJ, că pentru viitor planurile sale sînt ceva mai sus. Adică, adio CJ. Are planurile astea mai de mult şi tot o dă în bară. Şi a mai spus, referitor la trompeta lui, că a fost plăcut impresionat de el şi-l va sprijini în continuare. Sigur că da. Ce nu poate spune el, sau poate spune dar ar avea costuri politice, îl pune pe celălalt.

Cine-i unul, cine-i celălalt? Cum cine-s? Unul e Heckle, iar celălat e Jeckle.Simplu ca bună ziua.

P.S. PSD Iaşi mai este condus de cineva? Dacă da, puneti-i pe Heckle şi Jeckle în pom, să vorbească de acolo. Poate se găsesc alţi doi consilieri. Adică următorii pe listă.

Trimiteti mai departe