Alegeri interne PNL Iaşi: Cine candidează trebuie să-şi plătească restanţele la cotizaţie!

PNL Iaşi are probleme mari în colectarea cotizaţiilor de demnităţi administrative! Nu ne referim aici la banala sumă de un leu lunar, pe care trebuie să o plătească orice membru, ci la cotizaţiile pe care trebuie să le verse în visteria partidului cei care au obţinut o demnitate publică pe listele liberale.

Cu ar putea fi altfel interpretată măsura luată de Biroul Politic Judeţean(BPJ) Iaşi al PNL prin care primarii, viceprimarii şi consilierii locali care vor să candideze la apropiatele alegeri interne ale partidului trebuie să aibă cotizaţiile plătite la zi? Măsura luată de fruntaşii liberali ieşeni cade, cu siguranţă, în gol. Din informaţiile noastre, nici un primar din judeţ, ca să nu mai vorbim de viceprimari sau consilieri locali, nu intenţionează să-şi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL.

Şi, pentru că tot am amintit de depunerea de candidaturi, acestea au cam pornit cu stîngul. Conform hotărîrii BPJ, primele alegeri care se vor ţine vor fi pe 27 iunie, miza fiind preşedinţia Organizaţiei Municipale. Conform aceleiaşi hotărîri, candidaturile au termen de 20 de zile pentru depunere. Teoretic, înscrierile ar fi început de ieri. Dar, ce să vezi? Comitetul de organizare al alegerilor municipale nu a pus încă la dispoziţia doritorilor formularele pentru înscriere, aşa, încît , aceştia mai au de aşteptat. Nu că ar fi al dracului de mulţi..

Românisme!

Trimiteti mai departe