Şedinţă extraordinară a CJ Iaşi! Cine sînt cei doi vicepreşedinţi?

Zvonurile care circulau privind identitatea celor doi vicepreşedinţi ai CJ Iaşi au fost confirmate astăzi!

Întrunit în şedinţă extraordinară, legislativul judeţean a ales drept vicepreşedinţi doi reprezentanţi ai PNL:Sorin Afloarei şi Marius Dangă. Alegerea lor s-a datorat voturilor primite de la colegii de partid, precum şi de la aleşii PMP. Reprezentanţii USR-PLUS au părăsit sala în momentul votului, în timp ce social-democraţii au fost prezenţi, dar nu au votat.În acest fel, conducerea judeţului aparţine în întregime unui singur partid, PNL, fapt nemaintîlnit pînă acum.

Deschiderea şedinţei a aparţinut noului preşedinte al CJ, Costel Alexe, care a făcut un apel la unitate şi a cerut ca voturile pe proiecte să se dea nu politic, ci pe garadul lor de necesitate pentru judeţ. Alexe a anunţat că, întocmai ca în parlament, va fiinţa şi un Comitet al liderilor de grup, care vor anunţa şi cele bune şi cele rele.

Lideri de grup al formaţiunilor reprezentate în CJ au fost anunţaţi Gheorghe Romeo Vatră (PNL), Cristian Stanciu(PSD), Ştefan Tănase(USR-PLUS) şi Marian Uscatu (PMP).

Uscatu a anunţat că reprezentanţii formaţiunii sale vor acorda sprijin în CL liberalilor ieşeni.

Cristian Stanciu, liderul consilierilor PSD, a spus că reprezentanţii social-democraţi vor avea un cuvînt important de spus în consiliu, dar în sens constructiv. ”Să decantăm ce a fost rău în mandatul trecut.” a spus Stanciu. El şi-a exprimat speranţa că Iaşul va avea parte de o administraţie performantă, exemplificînd în acest sens pe cele Cluj, Sibiu, Timişoara şi Oradea.

Trimiteti mai departe