Sindromul Stockholm? Cristian Stanciu şterge pe jos cu el însuşi!

Ciudat comunicatul de presă primit la redacţie din partea consilierului judeţean PSD Iaşi Cristian Stanciu!

Comunicatul, pe care nu îl publicăm aici pe motiv de lipsă de spaţiu şi de durere la bască, vrea să transmită cîteva idei.

Primă e că, ce bun consilier judeţean a fost el în cele patru mandate.A doua, că el a fost votat pe primul loc pentru Camera Deputaţilo în mod statutar. A treia, un mic şfichi aruncat în direcţia Bucureştiului, cum că el nu ştie de ce a fost mazilit.

Dar cel mai important mesaj este cel de-al patrulea, de la finalul comunicatului. Stanciu declară solemn că orice ar fi şi oricum ar fi, el rămîne credincios pe meterezele PSD.

Citind finalul comunicatului ne-a apucat o senzaţie stranie, pe care unii o rezolvă folosind emetiral.Adică tu, steaua în urcare a PSD Iaşi, ai primit un şut zdravăn în noada dorsalului , şi te apuci să faci sluj în faţa celor care tocmai ţi-au administrat şutul? Ce poate să însemne asta?Ţi-e chiar aşa de frică , că s-ar putea să ţi se ia şi jucărelele pe care le mai ai sau e dare cu ceaţă, pentru a-ţi pregăti răzbunarea la adăpostul jurămintelor de credinţă faţă de partid?

Acum rămîne de văzut cum va fi perceput mesajul de către Ostaficiuc, Toma şi Cîtea, că doar ei sînt adevăraţii ”andrisanţi”, şi nu noi, aştialalţii!

Trimiteti mai departe