Porţia de rîs! Deputatul Movilă ne spune de ce trebuie să votăm PMP!

Stiţi , cumva, de ce ar trebui votat PMP? Nu? Sincer să fiu, nici eu. Noroc cu deputatul ieşean Petru Movilă. Ne dumireşte el, în ultima sa postare pe facebook! Luaţi de aici!

De ce trebuie să votezi candidații PMP:
✅PMP susține transparența totală în administrație. Vrem să oprim risipirea banilor publici prin publicarea online a tuturor contractelor și facturilor instituțiilor publice.
(Nu ştim nici pînă azi pe ce a cheltuit ministrul Cîţu banii împrumutaţi într-un ritm ce bate lejer viteza cascadei Niagara.Nu ţin minte ca PMP să fi întrebat ceva. Transparenţă, transparenţă, dar pînă la un punct, că, de, şi noi sîntem în guvern şi, deci, îl susţinem.-n.r.)
✅PMP luptă pentru gaze ieftine românești din Marea Neagră în fiecare casă. Susținem extinderea rețelei de gaze la el puțin 65% din gospodăriile României
✅PMP pledează în Parlamentul European pentru creșterea finanțării fermierilor români în contextul în care piața europeană între agricultori este ”profund deformată de nivelul de subvenții”.
Construirea de centre zonale și județene pentru legume, fructeși alte produse românești.
✅Atragerea de fonduri europene pentru irigații.

✅PMP susține digitalizarea României. Toate taxele și impozitele să poată fi plătite online către primării.

✅PMP susține eliminarea tuturor pensiilor speciale.(Nu, serios? Şi atunci de ce mai staţi lingă liberali? Că ei au susţinut aceeaşi chestie, dar cînd erau în opoziţie. Acum s-a schimbat calimera.n.r.)
✅PMP susține oprirea tăierilor ilegale de păduri.(Hai, las-o! Guvernul pe care îl susţineţi în parlament taie pădurile în draci şi voi sînteţi împotriva defrişărilor? Ce Dumnezeu, nu sîntem chiar aşa de proşti!n.r.)
✅PMP susține construirea a 5 spitale regionale și modernizarea spitalelor locale. Stop corupției din sănătate.
✅PMP susține înființarea a cel puțin 10 licee noi de informatică la nivel national. Este esențial să ne adaptăm vremurilor pe care le trăim. Avem nevoie în continuare de viziune și de acțiune eficientă în domeniul educației. Asigurarea Internetului în fiecare școală.
✅Construirea de grădin
ițe și creșe noi. Relansarea școlilor de meserii
✅PMP este singurul partid din România care
susține reducerea numărului de parlamentari la 300.
✅PMP susține revenirea la alegerea primarilor în două tururi
. (Pe bune? Păi, PNL v-a spus niet, dar voi îi susţineţi în continuare.n.r.)
✅PMP susține dezvoltarea infrastructurii și construcția de autostrăzi.(Comicării peste comicării! Autostrada a fost tema prin care PNL a dărîmat PSD şi atît. Voi chiar aţi luat-o de bună? Dacă da, de ce nu vă retrageţi sprijinul în semn de protest faţă de neaplicarea unuia dintre principalele voastre puncte programatice?n.r.)
✅PMP este singurul partid din România care are ca proiect de țară unirea Republicii Moldova cu România.
✅PMP este un partid conservator, creștin democrat, care susține valorile tradiționale românești
🆗PMP are proiecte de lege depuse în Parlament pentru toate aceste teme importante pentru români. PMP este partidul care vine cu fapte, nu cu lozinci!
Apoteoza comicărelilor! Care fapte?

De ce nu spuneţi cinstit. Băi fraierilor, noi avem oameni în guvern şi îl susţinem indiferent ce face. Astea care le înşiruim aici sînt aşa , de impresie artistică, că, poate facem şi noi 5% şi intrăm în Cl-uri, CJ-uri, iar la iarnă şi în parlament. Nu le luaţi de bune. Zicem şi noi aşa, că, dacă PNL cîştigă alegerile iar noi facem cele 5% mult visate, stăm lingă ei indiferent ce vor face. Prindem şi noi un viceprimar ici, un vicepreşedinte de CJ, colo, başca vreo doi , trei secretari de stat. Trebuie să mînănce o pîine şi gura noastră. Ce mă întrebaţi? Ce mincaţi voi? Ei, asta-i acum. De unde vreţi să ştiu eu?

Trimiteti mai departe