Victor Ponta:”Au trebuit să moară oameni ca să plec eu, acum trebuie să moară mai mulţi oameni ca să rămînă Orban”!

”Prioritatea momentului nu este reprezentată de alegerile locale” a spus, azi, preşedintele ProRomânia, Victor Ponta ,într-o conferinţă de presă ţinută la Iaşi. El a apreciat că ţinerea scutinului în vreme de pandemie ar putea avea consecinţe nefaste asupra populaţiei.”Toate acţiuniel guvernului Orban au ca scop ţinerea alegerilor.Ca să plec eu, în 2015, au trebuit să moară oameni. Acum trebuie să moară foarte mulţi oameni ca să rămînă Orban la guvernare.” a mai spus Ponta.

Conferinţa de presă a fost deschisă de coordonatorul pe judeţul Iaşi al ProRomânia, Sorin Iacoban, care a ţinut să-şi înveselească auditoriul format din jurnalişti, cu o glumă. ”Avem doar oameni noi pe cele două liste de la locale, oameni care nu au mai făcut politică” a spus Iacoban. Dacă ar fi întors capul un pic spre stînga, Iacoban l-ar fi zărit pe Bogdan Abălaşi, candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al CJ Iaşi, şi specialist recunoscut pe plan judeţean în traseism politic. Nici Nicolae Boţu, candidat la CL, nu e chiar nou în ale politicii, el mai avînd o tentativă de candidatură în 2000, atunci sub culorile PUNR.

Revenind la conferinţă, sarea şi piperul ei au fost asigurate de fostul premier Victor Ponta.”La Iaşi PNL şi PSD s-au încurcat atît de tare , că nu mai ştii care e ciuma roşie şi care e ciuma galbenă…Vor guverna PNL şi USR împreună?La Iaşi aveşi prima probă despre cum se vor împăca …Nu vrem să facem blaturi cu nimeni…ProRomânia nu este un proiect pentru 2020, ci pentru 2024…Priorităţile momentului sînt, în ordine, sănătatea populaţiei, începerea anului şcolar şi sprijinirea firmelor româneşti…În România nu se testează populaţia pentru că este o politică guvernamentală în acest sens..Pînă pe 27 septembrie, ca să nu se vădă numărul real de îmbolnăviri , nu se vor face teste . Guvernanţii vor neapărat alegeri…Avem o mulţime de spitale blocate şi se pierd foarte multe vieţi din cauza altor boli…”

Trimiteti mai departe