Maricel Popa şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat în fruntea CJ Iaşi:”Vom avea un judeţ de secolul XXI!”

PSD Iaşi şi-a lansat candidatul pentru funcţia de preşedinte al CJ Iaşi!

La Teatrul de Vară din complexul Palas, în faţa unui auditoriu compus din primarii social-democraţi din judeţ, parlamentari PSD, candidaţi social-democraţi pentru CL Iaşi şi CJ,reprezentanţi ai media, Maricel Popa a făcut o scurtă trecere în revistă a evenimentelor investiţionale din mandatul ce stă se termine, vorbind, totodată, si de proiectele de viitor.

”Lumea a crezut că 1 miliard de euro pentru judeţ este o glumă, propagandă. A fost cît se poate de real…Am parcurs în 4 ani un drum greu. Continuăm să finalizăm ce am început, dar vor fi şi proiecte noi.Trecem la un alt nivel…Toate drumurile judeţului vor fi refăcute…Alimentarea cu apă şi canalizarea vor ajunge în toate localităţile judeţului…Vom investi în aeroport. Practic , vom avea un nou aeroport, cu zonă cargo…Toţi primarii vor avea în mine un partener” a spus Maricel Popa.

După prezentarea candidaţilor PSD la CJ Iaşi, au vorbit primarii şi candidaţii la funcţia de primar din oraşele judeţului.

Camelia Gavrilă, candidatul la primăria Iaşi, şi-a reluat ideile expuse cu cîteva zile în urmă în programul de guvernare locală, adăugînd că acestea pot fi realizate doar într-un strîns parteneriat cu Consiliul Judeţean.

Distanţarea socială a fost respectată, iar toţi participanţii au purtat măşti de protecţie. Excepţie au făcut doar vorbitorii, strict pe perioada discursului adresat participanţilor.

Trimiteti mai departe