Brrr! Te ia cu fiori! PNL organizează eveniment de presă la miezul nopţii!

Domle, consultanţii ăştia politici e plini de idei care mai de care mai năstruşnice!Chestia e că se găsesc şi politicieni mai subţirei la cap care să şi pună botul!

I-auziţi-o pe asta! Primim email de la onor departamentul de comunicare al PNL Iaşi cum că liberalii ieşeni, de debutul campaniei electorale, vor face, exprimarea le aparţine, ”un eveniment de presă”. Ce să fie, ce să fie? La 10 minute pînă la miezul nopţii (adică 23 şi 50 minute în traducere) catindaţii PNL-ului, Costel Alexe şi Mihai Chirica vor fi prezenţi la panourile de afişaj din staţia de tramvai din Piaţa Unirii. Alături de ei vor fi şi catindaţi de pe listele lor. Ce dracul pot să facă la ora aia din noapte acolo? Nu ştim, dar ne gîndim că se vor pune pe lipit afişe şi au nevoie ca presa ieşeană să consemneze acest eveniment istoric.

Totuşi, ce te faci dacă la ora aia, la care nu-i ţipenie de om pe stradă, apar şi cîţiva gabori de bine care să întrebe un pic lumea de sănătate. Că, ce faceţi aici, că de ce sînteţi aşa de mulţi şi altea alea? Ori, poate, ăsta-i tot şpilul combinaţiei. Cu titluri gen ”Liderii PNL Iaşi amendaţi pentru adunare electorală ţinută la miezul nopţii” se poate rupe gura tîrgului, nu?

Măi, oameni buni, de ce nu faceţi voi lansarea asta mîine dimineaţă? E lumină, dacă întreabă poliţia de ce sîntem aşa de mulţi răspundem că nu ne cunoaştem unii pe alţii şi, de fapt, aşteptăm tramvaiul, se poate bea şi o cafea la botul calului, iar după terminarea ”evenimentului de presă” se poate face încolonarea cu direcţia unei terase din piaţa Unirii, pentru o bere. Nu spunem care terasă!

Trimiteti mai departe