Listele liberale. Şi nume noi , şi reveniri, şi surprize…!

În sfîrşit, şi liberalii ieşeni şi-au făcut publice listele de candidaţi pentru Consiliul Local Iaşi şi Consiliul Judeţean!

Aşa cum era de aşteptat, Mihai Chirica şi Costel Alexe deschid cele două liste.

Chirica a izbutit să-şi plaseze patru oameni pe locuri eligibile. Andrei Apreotesei şi Daniel Şandru(poziţiile 4 şi 10) la CJ. Au fost ”transferaţi” din PSD Daniela Tăutu şi Călin Scripcariu(poziţiile 8 şi 10 la CL). Florentin Ciubotaru nu este de găsit. Revine Sorin Trandafirescu, locul 8 pe lista pentru CJ. În 2012-2016 Trandafirescu a fost consilier local.

Avem şi nume noi pe poziţii eligibile.Surprinde poziţia 20 pentru CJ oferită lui Vasile Cotiugă.El a fost unul dintre cei care s-au opus primirii lui Mihai Chirica în PNL şi, probabil, a fost pedepsit pentru asta. Totuşi, şi Romeo Vatră s-a opus şi a primit poziţia a doua.

Ca o concluzie generală, cam dispar ”imobiliarii” din poziţiile eligibile ale PSD şi PNL. Mesajul trimis de presă a fost , probabil, însuşit de cele două partide. Aşa că, fără Surdu, fără Boca, fără Nedelcu…

La PSD sînt nemulţumiţi. Ostaficiuc, Surdu, Boca, Pintilei .. Vor fi şi la liberali. Îşi vor spune păsul în următoarele zile. Aşteptăm.

Trimiteti mai departe